OFERTE EDUCATIONALE

ACTIVITATI EDUCATIONALE, EXTRACURRICULARE

ACTIVITATI EDUCATIONALE

DEZVOLTARE EMOTIONALA, SOCIALA SI COGNITIVA

Noi, educatoarele, avem privilegiul de a modela prescolarii. Acum noi putem arunca sămânţa cea bună care va rodi peste ani. Noi avem răgazul să ne amintim că avem o istorie minunată, plină de eroi legendari şi fapte măreţe, că aparţinem acestui pământ minunat, plin de frumuseţe şi bogăţii. În căsuţa noastră de vis putem broda nenumărate poveşti, legende şi jocuri, substituindu-ne părinţilor care sunt într-o alergare continuaşi care nu au timp pentru prichindeii lor. Aşadar, grădiniţa noastra este locul unde copilul dvs se află în siguranţă si in care beneficiaza de activităţi educative care vor duce la dezvoltarea lui emoțională, socială şi cognitiva.

ACTIVITATI OPTIONALE

DESCOPERIM TALENTE SI PASIUNI

Unitatea noastră pune la dispoziţia părinţilor o gamă diversificată de opţionale menite să-i ajute pe copii să se dezvolte armonios pe mai multe domenii, cum ar fi: sănătate şi sport, limbi străine, dans, gandire logica, si totodata le ofera ocazia de a-şi descoperi talentele şi pasiunile, de a da frâu liber creativității și de a descoperi cine sunt şi ce le place să facă.

ACTIVITATI EXTRACURRICULARE

PRESCOLARII VOR FI INDRUMATI CATRE TALENTELE NATIVE.

  Activităţile extracurriculare, ca activităţi complementare activităţii de învăţare realizată la clasă, urmăresc lărgirea şi adâncirea nivelului de cunoştinţe, informaţii al copiilor, îi atrag spre folosirea timpului liber în mod util şi plăcut,  îi apropie de viaţa socială, culturală a comunităţii în care trăiesc, contribuie la formarea personalităţii în dezvoltare a preşcolarilor.

            Componente educaţionale valoroase şi eficiente în cadrul ofertei educaţionale a grădiniţei noastre, activităţile extracurriculare sunt abordare cu deschidere, creativitate şi rigoare de către  toate cadrele didactice, în funcţie de nivelul fiecărei grupe.

ACTIVITATI EXTRA

CUM PROCEDAM

Impreuna cu parintii, gasim cele mai bune forme de dezvoltare sociala.

EXTRA GPP NORD2

DESCOPERA PASIUNEA

Viitorul copilului tau incepe cu noi!!!

Pin It on Pinterest

Share This